A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Новини

Нарада керівників шкіл

23 травня 2018 року в малому залі райдержадміністрації відбулася чергова нарада   керівників закладів освіти.  На розгляд винесено такі питання:

18:02 24.05.2018

Вітаємо з перемогою !

   5 травня відбулося урочисте нагородження переможців обласного  конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами».  Відрадно відзначити, що учениця 7 класу Завадської ЗОШ І-ІІ ступенів Годованець Дарина зайняла І місце в номінації «Малюнок», за що отримала цінний подарунок та грамоту. Вчитель Чекета Оксана Миколаївна нагороджена грамотою департаменту освіти і науки. Всі учасники  делегації  отримали солодощі та мали змогу побувати на концерті, який підготували вихованці ПАДІЮНу.

17:10 07.05.2018

Фестиваль дружин юних пожежників

     4 травня 2018 року відділ освіти спільно з районною державною службою з надзвичайних ситуацій провели районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, участь в якому взяли 5 команд загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів. Фестиваль проводився на базі Воловецької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Учні продемонстрували творчі та практичні навики у конкурсах «Візитка», «Домашнє завдання», «Безпечна прогулянка», створення соціального плакату. Піковим став конкурс «Влучний ствольщик».

20:43 05.05.2018

З любов’ю до мами

       З метою привернення уваги громадськості до проблем української родини, носія національно-культурних особливостей та загальнолюдських чеснот та виявлення й підтримки обдарованих дітей з 18 по 25 квітня 2018 року в закладах освіти району був проведений ІІ (районний) етапи  конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами» У  ІІ етапі Конкурсу взяли участь 51 учень із загальноосвітніх навчальних закладів району, у тому числі 25 робіт на кращий твір образотворчого мистецтва, 15- у номінації «Вірш», 11 – у номінації «Лист» . Всі роботи різні за стилем, жанром, змістом, пронизані щирою любов’ю, ніжністю до найдорожчої людини  на світі –мами. Тут і вдячність і сповідь про несказану любов, і заклик до всіх берегти й цінувати своїх матерів. Переможцями ІІ етапу Конкурсу стали:

16:14 25.04.2018

Семінар-практикум голів шкільних методичних об’єднань вчителів початкових класів

     «Взявся за НУШ – не кажи що не дуж»  під таким гаслом було проведено семінар-практикум голів шкільних методичних об’єднань вчителів початкових класів на базі Нижньоворітської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів. Учасники семінару ознайомилися з освітнім середовищем початкових класів закладу, відзначили хорошу матеріально-технічну базу початкової ланки. Вчителі школи  радо поділилися з колегами своїми творчими доробками, з використанням інноваційних технологій.  Цікаво пройшла презентація леп-буків, які були представлені педагогами з різних шкіл. Заступник директора  Гешур Т.Ф.  представила роботу кожного педагога, ознайомила з їх стилем та методами роботи. Майстер-клас по використанню технології «6 капелюшків» провела Понзель Т. М.

15:40 25.04.2018

Вчаться працювати по-новому

       Запроваджувати освітню реформу в початковій школі – нелегка, проте і надзвичайно важлива справа. Агентами змін, носіями всього  нового являються вчителі, які, насамперед, вчаться самі працювати по-новому, сучасному. Тому,  протягом трьох днів з 27-ми вчителями перших класів Нової української школи 2018-2019 навчального року наполегливо працювали заздалегідь підготовлені тренери – Олос Мар`яна Михайлівна, Підберезька Мар`яна Юріївна та Казюк Руслана Іванівна. Слухачі мали змогу ознайомитися з темами: «Основи інклюзивної освіти», «Гра по-новому, навчання по-іншому з LEGO» та «Організація ефективного і безпечного освітнього середовища».

16:09 17.04.2018

За чисте довкілля!

Уже стало доброю традицією навесні проводити заходи по благоустрою території, щоб покращити стан довкілля. Так, 13 квітня 2018 року усі  заклади освіти району, працівники відділу освіти взяли участь в загальнообласній толоці. Очищення прилеглих до навчальних закладів територій проведено в рамках щорічної загальнодержавної акції «За чисте довкілля».  Учнівські та педагогічні колективи прибирали залишки гілок, сухого листя та сміття.

14:28 16.04.2018

27 березня 2018 року на базі Воловецької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася нарада із керівниками дошкільних навчальних закладів району

     27 березня 2018 року на базі Воловецької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася нарада із керівниками дошкільних навчальних закладів району. Під час наради розглянуто ряд актуальних питань, зокрема про: порядок організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, здійснення заходів щодо фінансування закладів, виконання наказів відділу освіти щодо організації харчування дітей, атестацію та проходження курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2018 році, аналіз річних звітів за формою № 85-к, проведення заходів із санітарного очищення територій закладів.    

13:16 04.04.2018

Семінар-практикум вчителів української мови

    Питання імплементації  інноваційних методів компетентнісного підходу до навчання розглядалося на семінарі-практикумі вчителів української мови, який відбувся 27 березня 2018 року на базі Воловецької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Цікаві виступи та презентації з досвіду роботи підготували вчителі  Джугля О.І., Богут А.М., Ціник А.М., Плав»яник Н.М.  Зокрема,  Джугля Оксана Іванівна (Верб»язька ЗОШ І-ІІ ст.) презентувала досвід роботи у вигляді відео-резюме. Детально розповіла про створення бук-треллера та використання цього методу на уроках української літератури.  Вчитель Жденіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Богут Анета Михайлівна поділилася досвідом використання на уроках методом сторітелінг.  Учнівські презентації виконані методом бук-треллера продемонструвала вчитель української мови Плав»яник Наталія Михайлівна. З презентацією по написанню есе виступила Ціник Анастасія Михайлівна, вчитель української мови Гукливської ЗОШ І-ІІ ст. Учасниками семінару-практикуму були обговорені структура, зміст, переваги вибраних ними підручників з української мови для 5 класу. Розглянуто детально нові навчальні програми з української літератури для 10-11 класів. Про особливості проведення ДПА, ЗНО-2018, а також підсумки пробного ЗНО з української мови проінформували  Селехман В.І., Косач В.М.

08:26 30.03.2018

Нарада директорів закладів загальної середньої освіти

На днях відбулася нарада директорів закладів загальної середньої освіти. В ході наради обговорювалися питання реалізації заходів Концепції Нової української школи, про організоване закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації, ЗНО, про результати ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

08:24 30.03.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень