A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Новини

22 січня 2019 року відбувся постійно діючий семінар заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи

22 січня 2019 року відбувся постійно діючий семінар заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи «Забезпечення інноваційного підходу до організації роботи з педагогічними кадрами як основна форма координації науково-методичної роботи в закладі освіти».

19:27 24.01.2019

Триває виставка-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

       З метою художньо-естетичного виховання учнівської молоді,  висвітлення досягнень вихованців гуртків та здобувачів освіти закладів освіти Воловецького району,  виявлення найкращих робіт для участі в обласній виставці-конкурсі «Знай і люби свій край» у фойє  районної державної адміністрації триває відбірковий  етап обласної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

15:33 17.01.2019

Святий Миколай у гостях у вихованців дитячо-юнацької спортивної школи

Вперше у Воловецьку дитячо-юнацьку спортивну школу  завітав Святий Миколай із щедрими солодкими  подарунками та спортивним інвентарем. В його образі виступив футбольний клуб Закарпатської області «Минай». 22 грудня у спортзалі Воловецької ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулася першість з футболу між відділеннями спортивної школи. Участь у змаганнях взяли 8 команд з гандболу, легкої атлетики, волейболу, зимових видів спорту та футболу. У цікавій та напруженій боротьбі першість здобула команда відділення футболу смт. Воловець (тренер Ряшко М.М.), друге місце посіли  вихованці відділення футболу с. Скотарське (тренер Ігнатишин В.В.), третє  вибороли  вихованці збірної з легкої атлетики (тренер Мельник А.М.).

17:10 22.12.2018

Розвиваємо компетентність педагогів

             18 грудня 2018 року на базі Верхньоворітського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар керівників шкільних методичних об’єднань вчителів початкових класів. Метою семінару стало підвищення фахової компетентності вчителів щодо впровадження інтеграції навчальних предметів, використання якої сприятиме розвитку пізнавальної активності учнів, спроможності застосовувати набуті знання, вміння і навички в життєвих ситуаціях. В рамках програми семінару учасники мали змогу відвідати урок «Я досліджую світ» у 1-му класі. Вчитель Голянич Наталія Юріївна продемонструвала практичне втілення у навчальний процес інтеграції предметів за допомогою інноваційних форм.

14:03 19.12.2018

Змагаються знавці української мови

     Дев’ятнадцятий рік поспіль учні навчальних закладів району приймають участь у Міжнародному  конкурсі  української мови імені Петра Яцика, метою якого є сприяння утвердженню статусу української мови як державної, піднесення її престижу, виховання у молодого покоління українців поваги до мови свого народу. Активно взяли участь школярі у І етапі Конкурсу, який проводився 9 листопада 2018 року в День української  мови  та писемності. Участь у ІІ етапі Конкурсу, який відбувся 24 листопада 2018 року  прийняли 57 учнів з 5 по 11 клас.

16:04 07.12.2018

Завершився ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів

     Традиційно протягом листопада на  базі Воловецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів  проходив ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, участь в якому взяло 253 школярі. Учні мали змогу позмагатися між собою, перевірити рівень знань з таких предметів як української та англійської мови, математики, фізики, хімії, біології, географії, історії, правознавства, інформаційних технологій, трудового навчання.  Найкращі знання  виявили такі учні -   Годованець О.,  Мицо К.,  Малильо Д,, Райчинець М. (Воловецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів), -  Лютянська Х., Ковач О, Ковач М. (Жденіївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів),  Вайдич Д., Сенько О. (Н.Ворітського ліцею).

16:01 07.12.2018

Заходи з нагоди 100 річчя В.Сухомлинського

  Всеосяжна, багатоаспектна науково-педагогічна творча спадщина Василя Олександровича Сухомлинського з роками не втрачає своєї актуальності, а відкривається все новими і новими гранями. З метою належної реалізації регіонального плану з проведення заходів, присвячених вшануванню пам’яті Василя Сухомлинського, видатного українського педагога, публіциста і письменника, визначення внеску вченого у розвиток української педагогіки та психології упродовж вересня-жовтня 2018 року в закладах загальної середньої освіти району було проведено тижні педагогічних ідей  присвячений 100-річчю від дня народження В. О. Сухомлинського, організовано тематичні та  інформаційно-просвітницькі заходи. 

15:42 22.11.2018

Вчителі фізики діляться досвідом роботи

Самоосвітою вчителі мають можливість ефективно займатися під час канікул. Зокрема, на базі Н.Ворітського ЗЗСО І-ІІІ ступенів 31 жовтня 2018 року було проведено семінар-практикум вчителів фізики. Педагоги активно обговорили проблемні питання, що постають перед ними в галузі вдосконалення фізичної освіти.  Майстер-клас з використання на уроках фізики інформаційно-комунікаційних технологій провела вчитель фізики  Минда Г.М. Вона переконала учасників семінару у перевагах використання цієї технології , ознайомила вчителів із своєю творчою лабораторією,  поділилася багаторічним досвідом роботи.

15:16 02.11.2018

Друга хвиля навчання вчителів  1-х класів  НУШ

Розпочалися І та ІІ очні сесії підвищення кваліфікації вчителів закладів загальної середньої освіти району, які будуть працювати в 1-х класах у 2019-2010 навчальному році в умовах Нової української школи.  В навчанні беруть участь 26 педагогів. Згідно програми підготовки учителів слухачі опрацьовували нові державні стандарти  початкової освіти, знайомилися з навчальними програмами, навчалися проводити ранкові зустрічі, моделювати освітнє середовище, виконували практичні вправи. Учителі опановували нові форми, методи роботи в парах та групах. Досвідчені тренери Казюк Р.І., Підберезька М.М., Гутій М.А. та Могорита Н.І. акцентували свою увагу на викликах, що стоять перед початковою школою, на ролі і завданнях сучасного вчителя в контексті Концепції нової української школи. Активно велась дискусія про роль учителя у формуванні психологічно безпечного середовища. Виконувались практичні завдання по створенню навчальних центрів, організації освітнього середовища. Слухачі разом з тренерами практикували проведення ранкових зустрічей. Враження від почутого, проробленого за весь час залишилися позитивними. Про це свідчать  подані світлини.

18:53 31.10.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень