A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Новини

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

      26 квітня в Україні відзначають Міжнародний день пам’яті про Чорнобильську катастрофу. 38 років тому на Чорнобильській атомній електростанції сталася одна з найбільших техногенних катастроф ХХ століття. 26 квітня 1986 року о 1 годині 23 хвилині на четвертому енергоблоці ЧАЕС пролунав вибух, який спричинив руйнування частини реакторного блоку і машинного залу.

09:20 26.04.2024

ВІТАЄМО КОМАНДУ З ФУТЗАЛУ "ВОГОНЬ" ВОЛОВЕЦЬКОГО ЛІЦЕЮ З ПРИЗОВИМ ІІ МІСЦЕМ У ІІІ ЕТАПІ "ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ"

  23 квітня 2024 року в м.Мукачево розпочався ІІІ (районний) етап "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги". Воловецьку територіальну громаду представляли команда з футзалу "Вогонь" Воловецького ліцею та команда валейболісток "Kicks on fire" Воловецького ліцею. Команди достойно представили громаду.

16:23 23.04.2024

В ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРОЙШОВ ЦИКЛ ЗАХОДІВ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЗЕМЛІ

     Щороку 22 квітня жителі нашої планети відзначають День Землі. Це чудова нагода вкотре замислитися над проблемою збереження навколишнього середовища, усвідомити необхідність порозуміння між людиною та природою, об’єднатися заради благополуччя нашого подальшого існування на планеті.

16:15 22.04.2024

Юні спортсмени закладів загальної середньої освіти Воловецької селищної ради взяли участь у флешмобі "White carde"

         Юні спортсмени закладів загальної середньої освіти Воловецької селищної ради взяли участь у флешмобі до Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру і Всесвітнього дня здоров'я "White carde". 

16:23 09.04.2024

У ВОЛОВЕЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ ПРОЙШЛА ІНТЕРАКТИВНА ОСВІТНЯ ВИСТАВКА "MENTAL TREK"

    Тема ментального здоров’я для українського суспільства є надзвичайно важливою. Проєкт MH4U (MentalHealthforUkkaine / Психічне здоров'я для України) ставить собі за мету саме «зрушити з місця» тему ментального здоров’я, запропонувати суспільству дієвий практичний інструмент допомоги підліткам орієнтуватися в питаннях ментального/психічного благополуччя, бути здатними допомогти собі й тим, хто поряд та віднайти внутрішні та зовнішні ресурси.

17:51 03.04.2024

Відзначаємо  Міжнародний день дитячої книги (International Children’s Book Day)

     Щороку 2 квітня уся всесвітня спільнота відзначає Міжнародний день дитячої книги (International Children’s Book Day). Це свято привертає увагу всіх дітей та їхніх батьків до надзвичайної важливості книжки в житті юних читачів. Адже саме вона відкриває двері у великий та незнайомий світ, знайомить з невідомими раніше істотами, розкриває таємниці життя, сприяє становленню особистості. Це свято книги, дитинства та магії казки.

08:45 02.04.2024

НА ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ВИСТАВЦІ "ВЕЛИКОДНІ ВІЗЕРУНКИ" ПРЕЗЕНТУВАЛИ УНІКАЛЬНІ РОБОТИ

   Понад 100 яскравих  робіт учнів закладів загальної середньої освіти Воловецької селищної ради та вихованців Центру позашкільної роботи і дитячої творчості Воловецької селищної ради  презентували  на виставці "Великодні візерунки", що відкрилася на другому поверсі, у фоє Воловецької селищної ради.

10:49 21.03.2024

ВІДЗНАЧАЄМО 150-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ АВГУСТИНА ВОЛОШИНА ТА 85 -ТУ РІЧНИЦЮ ПРОГОЛОШЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ КАРПАТСЬКОЇ УКРАЇНИ

  15 березня відзначаємо 85-ту річницю проголошення незалежності Карпатської України та 150-річчя від дня народження відомого політичного, культурного, релігійного діяча, президента Карпатської України Августина Волошина.

14:34 15.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень