A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Новини

Всеукраїнський день бібліотек

     Традиційно у вересні відзначають в Україні  Всеукраїнський день бібліотек, що свідчить  про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань. Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів  друку – вічних пам’яток писемності.  На передодні цього свята відбувся семінар шкільних бібліотекарів, участь в якому взяли працівники Воловецької районної філії Закарпатського обласного  центру зайнятості.

13:59 05.10.2018

До уваги керівників

    Міністерством освіти і науки затверджено нові форми звітності з питань діяльності денних закладів загальної середньої освіти. Відповідницй наказ підписаний  міністром освіти Л. Гриневич та зареєстрований Міністерством освіти (завантажити).

13:39 25.09.2018

Директор -агент змін нової школи

    Сьогодні можна впевнено казати, що перед директорами українських шкіл стоїть виклик чинити зміни другого порядку. Управлінці шкіл самі відчувають необхідність переходу до більш ефективного управління, а згодом і до лідерства. Це передбачає відмову від ролі пожежника та контролера та перехід до більш ефективного менеджменту – навіть більше, до лідерства. Що означає «лідерство» і про які конкретні якості лідера ми говоримо? (за посаланням на сайт http://osvita.ua/school/61892/)

16:27 17.09.2018

До уваги освітян, які навчають дітей та молодь вирішенню конфліктів мирним шляхом і медіації

      З метою формування у здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти вміння ефективно вирішувати конфлікти, бути толерантними до думки інших, протистояти насильству, булінгу, дискримінації в колективі, Міністерство освіти і науки України розробило комплект освітніх програм „Вирішення конфліктів мирним шляхом. Базові навички медіації”. 

16:23 17.09.2018

Колегія відділу освіти

           29 серпня 2018 року на базі Воловецької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася щорічна серпнева розширена колегія відділу освіти.

17:49 13.09.2018

Профорієнтаційна робота з учнівською молоддю

         За ініціативи Воловецької районної філії Закарпатського ОЦЗ  відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Профорієнтаційна робота з учнівською молоддю – шляхи її вдосконалення». В роботі «круглого столу» взяли участь: заступники директорів шкіл з навчально-виховної роботи ЗНЗ району, завідувачка районного методкабінету відділу освіти, начальник районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та дітей, спеціаліст служби у справах дітей. Директор філії Ряшко І.І. ознайомив присутніх із станом ринку праці, метою та завданням профорієнтаційної роботи, провів аналіз анкетування учнів 9,11 класів. Учасники столу активно обговорювали питання теорії і практики професійної орієнтації  учнівської молоді.  На виконання Концепції Державної системи професійної орієнтації населення, Положення про професійну орієнтацію молоді було укладено угоду про співпрацю між закладами освіти та Воловецькою філією Закарпатського ОЦЗ.

17:41 13.09.2018

Перший раз у перший клас

З 1 вересня 2018 року всі першокласники розпочали  навчання за новим Державним стандартом початкової освіти. Кожен день у класі розпочинається з 15-ти хвилинного заняття, яке називається «Ранкове коло». Діти діляться інформацією про минулі вихідні, настрій, про все, що цікавить школярів. Щопонеділка на такому «ранковому колі» обирається тема, яку діти пізнаватимуть протягом тижня, де усі уроки так чи інакше будуть пов’язані з цією темою.

15:17 11.09.2018

Створюємо нове освітнє середовище

На виконання плану заходів з реалізації Концепції Нової української школи для створення нового освітнього середовища в 11-ти закладах загальної середньої освіти району для 1-х класів департаментом освіти і науки Закарпатської ОДА закуплено комп’ютери та багатофункціональні пристрої. Учныв 1 класу  забезпечено ігровими  наборами Six Bricks.  Очікується надходження сучасних шкільних меблів та дидактичного матеріалу. 

06:32 28.08.2018

Новий навчальний рік розпочато

       Традиційно щорічно у кінці серпня методичний кабінет відділу освіти залучає вчителів району до проведення методичних об′єднань за фахом.

06:31 28.08.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень