A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Перший раз у перший клас

Дата: 11.09.2018 15:17
Кількість переглядів: 10

З 1 вересня 2018 року всі першокласники розпочали  навчання за новим Державним стандартом початкової освіти. Кожен день у класі розпочинається з 15-ти хвилинного заняття, яке називається «Ранкове коло». Діти діляться інформацією про минулі вихідні, настрій, про все, що цікавить школярів. Щопонеділка на такому «ранковому колі» обирається тема, яку діти пізнаватимуть протягом тижня, де усі уроки так чи інакше будуть пов’язані з цією темою.

Відповідно до Концепції НУШ, діти мають пізнавати світ цілісно, бо в 6 років їм складно ділити його на математику, літературу й природознавство. Інтегровані дні,інтегровані тижні – ще одна ознака нової школи.

Велика увага приділяється атмосфері у колективі. З самого початку обговорюються правила класу, які складаються разом з дітками. Найважливіше правило – піднятої руки, «Говори тоді, коли тебе почули і побачили».

Велика увага організації навчально-виховного процесу відводиться до створення сучасного освітнього середовища.  З цією метою класні кімнати пофарбовані у яскраві, світлі кольори, шкільні меблі розставлені у класі незвичайно, легко трансформуються відповідно до мети уроку. Цікавим повинно бути оформлення інтер’єру класу. Обов’язковим повинен бути мультимедійний інтерактивний комплекс.  Створено відповідно до вимог, різні навчальні зони.

     Кожна школа отримала набір лего  Six  Bricks, очікується отримання модульних парт, класних дошок, дидактичних матеріалів, підручників.

                           

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень