A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДКРИТА РЕЄСТРАЦІЯ НА II МІЖНАРОДНУ ПРАКТИЧНУ КОНФЕРЕНЦІЮ «ЮНЕСКО У ДЗЕРКАЛІ ДОСЛІДЖЕНЬ МОЛОДІ: КУЛЬТУРНА СПАДЩИНА В ПЕРІОД РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ»

Дата: 24.07.2024 10:39
Кількість переглядів: 41

     За попередніми даними на сьогодні постраждало понад тисячу пам’яток культурної спадщини, з яких близько 150 мають статус національного значення. Серед них – стародавні храми, музеї, історичні будівлі та археологічні пам’ятки, що є невіддільною частиною нашої національної ідентичності.

     Учнів та студентів запрошують взяти участь в II міжнародній практичній конференції «ЮНЕСКО у дзеркалі досліджень молоді: культурна спадщина в період російсько-української війни», яка відбудеться 31 жовтня 2024 р. під Патронатом Національної  комісії України у справах ЮНЕСКО в онлайн-форматі.

    Конференція має на меті сприяти активному обміну ідеями, висвітленню нових результатів досліджень та формуванню стратегій для фіксації втрат, подальшого збереження та відновлення культурної спадщини в умовах російсько-української війни, а також сформувати повагу до національної культури, прищепити почуття гідності та патріотизму, примножити та систематизувати знання про рідний край та його культуру, розвинути у молоді наукове, критичне мислення, навички дослідницької діяльності.

    Робочі мови конференції: українська, англійська.

    Конференція працюватиме за напрямами:

―      ЮНЕСКО та Україна: напрями взаємодії в галузі культурної спадщини;

―      втрати нерухомої культурної спадщини: історія та стан зруйнованих пам’яток;

―      музеї в період російсько-української війни: загрози та способи збереження, формати діяльності.

   Для участі в конференції просимо до 20 жовтня 2024 р. надіслати заявку (Додаток 1) та тези (Додаток 2) до збірника (зразок оформлення матеріалів доповіді) на електронну адресу оргкомітету method_department_kman@ukr.net.

      За основними напрямами роботи конференції планується видання збірки тез доповідей учасників, передбачено вручення сертифіката учасника Конференції, кращі доповідачі будуть відзначені дипломами, а їх наукові керівники нагороджуватимуться подяками.

     Контактна особа: Моїсеєнко Єлизавета Валеріївна, 067 707 87 62.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень