A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДПОЧИНОК ТА ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ В ФІЛІЇ "АРНІКА"

Дата: 11.07.2024 10:49
Кількість переглядів: 29

    10 липня 2024 року для дітей пільгових категорій  закладів загальної середньої освіти  Воловецької територіальної громади завершилась дев’ята відпочинкова зміна у філії ,,Арніка” КЗПО ,,Закарпатський обласний центр дитячої та юнацької творчості”,,ПАДІЮН” Закарпатської обласної ради. В пам’яті залишились спогади про два неймовірні  тижні, насичені різноманітними організаційно-масовими, оздоровчими та виховними заходами.

     Свої знання про історію рідного краю діти збагатили під час пізнавальної екскурсії до пам’ятки військової архітектури часів Другої світової війни – бункера Лінії Арпада, що є найбільшим в Україні та одним із найкраще збережених військових об'єктів того періоду, відвідали мисливський замок графів Шенборнів (IX ст.), розташований на території санаторію „Карпати”. Екскурсію приємно доповнила прогулянка алеєю старовинного графського парку до Джерела молодості.Побували на водоспаді Шипіт − одному з найкрасивіших водоспадів Західної України, який знаходиться посеред смарагдових Карпат, поблизу села Пилипець, біля підніжжя гори Гимба. Його відносять до одного з семи чудес української природи. А також ознайомилися з роботою Реабілітаційного центру бурого ведмедя, відвідали музей-скансен ,,Старе село” в Колочаві Хустського району.Екскурсія до цілющого джерела Святого Пантелеймона, надзвичайної краси природа та цілюща вода з освяченого джерела доповнила незабутні враження від поїздок.

   Крім того, діти мали можливість проявити свої здібності в різних конкурсах та інтелектуально-пізнавальних іграх: „Я люблю Україну!”, „Все в твоїх руках”, „Я маю талант”, „Хлопці чи дівчата”, „Міс та містер „Арніка”, „Цікавий світ навколо нас”.

   Дякуємо організаторам та колективу ,,Арніка” КЗПО ,,Закарпатський обласний центр дитячої та юнацької творчості”,,ПАДІЮН” Закарпатської обласної ради.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень