A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НАУКОВИХ РОБІТ СЕРЕД УЧНІВ 9-11КЛАСІВ

Дата: 10.07.2024 13:28
Кількість переглядів: 21

     У період з 1 липня по 31 грудня 2024 року Угорщина виконуватиме обов’язки голови в Раді Європейського Союзу. У зв’язку з цим, Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгороді спільно з Українсько-угорським навчально-науковим інститутом та факультетом міжнародних економічних відносин Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет» оголошують конкурс наукових робіт, присвячених проблемі євроінтеграції України.

Для участі у конкурсі запрошуються:

‒ учні 9-11 класів закладів загальної середньої освіти та студенти закладів фахової передвищої освіти Закарпаття. Тема наукового доробку: «Моя Європа». Обсяг роботи – до 5 сторінок;

‒ студенти регіональних і західноукраїнських закладів вищої освіти. Тема наукового доробку: «Шлях України до Європейського Союзу: передача угорського досвіду Україні». Обсяг роботи – до 15 сторінок.

        Учасники конкурсу повинні до 21 липня 2024 року заповнити реєстраційну форму за покликанням EUContest.UNG@mfa.gov.hu та надіслати роботу до 22 вересня 2024 року в електронному варіанті на е-mail: EUContest.UNG@mfa.gov.hu .

Роботи проходять обов’язкову перевірку на наявність академічного плагіату та рівень унікальності тексту (не менше 70%).

Мова: українська або англійська.

Вимоги до конкурсних робіт:

Наукові роботи оформлюються відповідно до вимог: 

‒текст друкується шрифтом Times New Roman, міжрядковий інтервал 1,5, кегль 14, аркуш формату А4,  поля: верхнє, праве, ліве, нижнє – 2,0 см.

‒ назва наукової роботи друкується великими літерами, жирним шрифтом по центру сторінки, під нею, праворуч – прізвище та ім’я автора (напівжирний курсив), курс чи номер класу, де навчається автор, а також прізвище ім’я куратора роботи та його посада;

‒ структура наукової роботи включає вступ; основну частину; висновки; список використаних джерел.

У роботі обов’язково мають бути посилання на інформаційні джерела в разі використання ідей, відомостей, отриманих іншими особами. Забороняється цитування в тексті та внесення до бібліографічних списків тих джерел, які опубліковані російською мовою в будь-якій країні, а також джерел іншими мовами, якщо вони опубліковані на території Росії та Білорусі.

  Бібліографічний опис списку використаних джерел оформлюється з урахуванням розробленого в 2015 році Національного стандарту України ДСТУ 8302:201 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання».

Організаційний комітет:

Співголови:

Бачкаі Йожеф, генеральний консул Генерального консульства Угорщини у  м. Ужгород.

Палінчак Микола Михайлович, д.п.н., професор, декан факультету міжнародних економічних відносин ДВНЗ «УжНУ».

Шпеник Олександр Оттвович, к.ф-м.н., доцент, директор Українсько- угорського навчально-наукового інституту ДВНЗ «УжНУ». 

Отримані наукові роботи оцінює спільне професійне журі Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет» та Генерального консульства Угорщини у м. Ужгороді, присуджуючи по три нагороди в категоріях учнів закладів загальної середньої освіти, здобувачів фахової передвищої освіти та студентів закладів вищої освіти, а також додатковий спеціальний приз.

Склад журі:

Брензович К.С., к.е.н., доцент

Стеблак Д. І., д.ф., доцент

Кушнір Н.І.,к. е .н., доцент

Зубанич Л.Л. к.і.н., доцент

Павлишин Л.В. к.і.н.. доцент

Даруда Ж.Ф. ст. викладач

Результати конкурсу будуть оприлюднені 14 жовтня 2024 р.

За сприяння Генерального консульства переможці конкурсу зможуть взяти участь в одноденній навчальній поїздці до Угорщини. Усі наукові роботи будуть опубліковані у виданні ДВНЗ «Ужгородський національний університет».

 

Координатор Конкурсу: Альбертне Шімон Едіна, консул Генерального консульства Угорщини у м. Ужгород, e-mail: EUContest.UNG@mfa.gov.hu



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень