A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 28.06.2024 12:23
Кількість переглядів: 43

  28 червня щорічно відзначається одне з найважливіших державних свят – День Конституції України.

  Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава. Суверенітет України поширюється на всю її територію. Територія України в межах існуючого кордону є цілісною і недоторканною", - загальні засади Основного закону України, який у 1996 році прийняла Верховна Рада від імені українського народу.

   День Конституції – це нагода для кожного українця замислитися про свої права та обов'язки, важливість дотримання законів та активної участі у громадському житті країни. Це свято нагадує про значення демократії, верховенства права та цінність свободи.

   В Воловецькій територіальній громаді відбувся святковий концерт "Хай же вільна Україна завжди буде мужня, сильна".

    Захід розпочався з підняття державного прапору військовослужбовцями 1 Галицько-Волинської бригади та гімну України. Офіційна частина була представлена привітанням та подякою захисникам України від  Воловецького селищного голови - Михайла ПОПЕЛИЧА, хвилиною мовчання за полеглими Героями, з метою вшанування світлої пам’яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

   Гарного настрою та позитивних емоцій додали присутнім святкові номери від Воловецької школи мистецтв та Воловецького будинку культури Воловецької селищної ради.

      У Воловецькій бібліотеці для дорослих оформлено правовий орієнтир «З Днем Конституції України», де читач знайде інформацію про те, що таке конституція, характерні особливості Конституції України, зміст її основних положень, зможе прослідкувати історичний шлях Конституції від «Руської Правди» за часів правління Ярослава Мудрого, Конституції Пилипа Орлика до наших днів.

  Вітаємо всіх з чудовим державним святом та бажаємо миру, злагоди та добра!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень