A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ЗАКЛАДИ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ІНФОРМАЦІЙНО-ПРОСВІТНИЦЬКОЇ АКЦІЇ "НАЦІОНАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ ЧИТАННЯ. ТИЖДЕНЬ ПОЕЗІЇ"

Дата: 25.03.2024 10:06
Кількість переглядів: 18

       З 16 по 24 березня заклади загальної середньої освіти Воловецької селищної ради  долучилися до всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії» – із глибокою шаною і любов’ю до тих, хто береже й відвойовує наші домівки й до тих, хто за дім віддав найцінніше. Із гарячим серцем і полум’яною надією до тих, хто повернення додому чекає.

    Тема тижня поезії 2024 – ДІМ. Гаслом став рядок із вірша сучасної української поетки Ірини Шувалової – «Ріки незмінно течуть додому». 

      Здобувачі освіти закладів загальної середньої освіти Воловецької селищної ради  з великим задоволенням та натхненням читали, декламували поезії як відомих класиків, так і сучасних поетів, власні вірші ( Кобрин Ірина учениця 7-Б клас Воловецького ліцею декламувала свій власний вірш "У рідному краї, у домі своєму...".)

     У Канорській гімназії-філії Воловецького ліцею  проведено вікторину «Поезія у серці», де здобувачі освіти мали змогу перевірити свої знання з української поезії, спробувати себе у ролі поетів та декламаторів.

Детальніше:

https://www.youtube.com/watch?v=FY73o21e8kg

https://kanora.klasna.com/uk/site/news.html



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень