A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Упровадження системи НАССР у закладах загальної середньої та дошкільної освіти

Дата: 19.12.2019 14:43
Кількість переглядів: 17

9 грудня 2019 року відбулася нарада з керівниками закладів освіти району щодо впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).

 Про вимоги законодавства стосовно запровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (HACCP) виступив Окаєвич Анатолій Анатолійович, начальник відділу безпечності харчових продуктів Мукачівського управління держпродспоживслужби у Закарпатській області. Він звернув увагу на те, як потрібно відбирати постачальників продуктів харчування та операторів ринку, які надають послуги з  харчування. Також було наголошено, що усі оператори ринку харчових продуктів повинні розробити та впровадити процедури, засновані на принципах НАССР.    

      На зміни в законодавстві  у сфері безпечності харчових продуктів  повідомив  присутніх  Клепар Іван Михайлович. Зокрема, акцентував увагу на відповідальність за невиконання обов’язку щодо впровадження НАССР та несвоєчасне виконання законних вимог (приписів).

      Йшла мова і про те, яким  має бути  раціональне харчування дітей,  як один із важливих чинників формування здоров’я дитини. Реалізація усіх поставлених завдань  сприятиме поліпшенню системи харчування, яке має бути, насамперед, якісним та безпечним.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень