A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

22 січня 2019 року відбувся постійно діючий семінар заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи

Дата: 24.01.2019 19:27
Кількість переглядів: 8

22 січня 2019 року відбувся постійно діючий семінар заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи «Забезпечення інноваційного підходу до організації роботи з педагогічними кадрами як основна форма координації науково-методичної роботи в закладі освіти».

      Мета семінару: удосконалення управлінської та самоосвітньої компетентностей заступників директорів шкіл; поглиблення знань про інноваційні технології  методичної роботи.

       Програма семінарського заняття складалася з трьох модулів. На першому модулі учасники семінару мали можливість дізнатися про Інтернет джерела, мультимедійні засоби і продукти, якими можна користуватися для удосконалення управлінської компетентності керівників.  Зокрема, завідуюча РМК Соловій В.М. презентувала Інтернет-курси «Управління освітою. Практикум», «Ефективні комунікації для освітніх управлінців», які б сприяли урізноманітненню методів роботи з педагогічними кадрами, підвищенню ролі методичних заходів. Другий практичний модуль заняття провела заступник директора Нижньоворітського ліцею Гешур Т.Ф., яка зокрема зупинилася на використанні ефективних методів роботи з педагогічним колективом, використала матеріали з он-лайн курсів, опублікованих на EdErі. Третій модуль семінару був присвячений  обміну досвідом вчителів початкової ланки, які працюють в умовах Нової української школи, який здійснила директор Нижньоворітського ліцею Ряшко Н.Ю



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень