Кухарі їдалень закладів загальної середньої освіти Воловецької територіальної громади — на курсах підвищення кваліфікації!
У рамках реформи шкільного харчування кухарі шкіл громади проходять підвищення кваліфікації у Берегівському професійному ліцеї сфери послуг ЗОР.
Нові знання, сучасні рецепти, корисні технології — усе для того, щоб харчування в школах було не лише смачним, а й збалансованим, безпечним і різноманітним.
Практика, сучасні підходи, нове меню:
ґратен з куркою в сувіді;
м'ясні боли з пюре із цвітної капусти;
риба в соусі бешамель;
полента;
салат табуле;
картопляний суп- пюре;
сочевиця з овочами.
Ми впевнені, що здорове харчування - здорове майбутнє дітей, а зміни починаються з тих, хто не боїться вчитися.
Нагадаємо, реформа шкільного харчування в Україні розпочалася у 2020 році за ініціативи першої леді Олени Зеленської. Її основна мета — забезпечити учнів закладів освіти збалансованим та корисним харчуванням, а також популяризувати культуру здорового харчування серед дітей та їхніх родин.