A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ТРИВАЄ НАБІР НА СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ ТРЕНІНГ ПРОГРАМИ "МОЛОДІЖНИЙ ПРАЦІВНИК"

Дата: 01.06.2024 19:07
Кількість переглядів: 22

     IREX та MCI в рамках програми USAID «Мріємо та діємо» у співпраці з програмою “Молодіжний працівник”, що реалізується Міністерством молоді та спорту та ДУ “Всеукраїнський молодіжний центр”, запрошує до участі в оновленому спеціалізованому тренінгу програми «Молодіжний працівник» «Підходи та інструменти публічного управління у молодіжній сфері». 

    Метою навчання є формування комплексу спеціальних знань та практичних навичок застосування базових інструментів державної молодіжної політики на основі використання концептуальної та нормативно-правової бази молодіжної політики з урахуванням рівня публічного управління.

      Дати проведення: 19-21 червня 2024 року

      Місце проведення: м. Київ

   IREX покриватиме витрати всіх учасників_ць на харчування, а також на проживання і проїзд для учасників, що проживають за межами м. Київ.   

      До участі у тренінгу запрошуються:

     Публічні службовці (державні службовці та посадові особи органів місцевого самоврядування) молодіжної сфери національного, регіонального та місцевого рівнів, а також представники установ та організацій, залучених до роботи з молоддю.   

  Відбір буде здійснюватися на конкурсній основі. Перевага надаватиметься кандитатам_кам, які:

- пройшли базовий тренінг в програмі “Молодіжний працівник”;

- не пройшли базовий тренінг в програмі “Молодіжний працівник”, але зобов’язуються пройти його після участі в спеціалізованому тренінгу;

- мають обґрунтовану мотивацію до участі у тренінгу;

- прагнуть здобути знання та практичні навички застосування базових інструментів державної молодіжної політики;

- мають чітке бачення щодо подальшого застосування набутих знань та навичок у своїй діяльності.

  Кінцевий термін подачі заявок до 23:59 5 червня 2024 року.

  Для участі у тренінгу заповнюйте форму:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=5uCZwdpjvkWO6-dSLAFy0Swa3FvS-FxCvfBJbONADmZUME8yVEFHNEdaTVFWVUxBVzBCMzhZVjZDTyQlQCNjPTEkJUAjdD1n

  Зверніть увагу! Якщо ви не проходили базовий тренінг і вже пробували реєструватися на спеціалізований тренінг «Інструменти публічного управління у молодіжній сфері», просимо заповнити реєстраційну форму повторно. Учасники, що не пройшли базовий тренінг в програмі “Молодіжний працівник” можуть зареєструватися, проте зобов’язуються пройти його після участі в спеціалізованому тренінгу.

  Відібрані учасники отримають запрошення для проходження спеціалізованого тренінгу на адресу електронної пошти, яка була вказана в заявці.

  За додатковою інформацією звертайтесь на електронну адресу: activate.mriemotadiemo@irex.org



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень