A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 31.05.2024 15:22
Кількість переглядів: 39

     "Ми діти твої, Україно!" - під такою назвою, 30 травня в Центрі позашкільної роботи і дитячої творчості Воловецької селищної ради відбувся захід до Міжнародного дня захисту дітей.

    Вітальними словами  розпочала  свято директорка Центру - Людмила ЧОРНЕЙ. Вихованців нагородили грамотами та дипломами відділу освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, молоді і спорту Воловецької селищної ради, дипломами департаменту освіти Закарпатської ОВА, грамотами Українського державного центру позашкільної робити МОН України за участь у конкурсах.

     В цей день діти мали змогу відпочити на різних локаціях, де грали в настільний теніс, проводили естафети, квести, майстер-класи і, традиційно - конкурс "Малюнок на асфальті". 

   В Воловецькому будинку культури був проведений вечір - відпочинку "Діти - наше майбутнє".

   Воловецька бібліотека для дітей провела виставку-мандрівку "Сяйте усмішки, сонцем зігріті. Миру й щастя, всім дітям на світі".

    Заклади дошкільної та загальної середньої освіти провели ранки, танцювальні флешмоби, ігри тощо.

   Прекрасний настрій, щирі посмішки, приємний відпочинок і чудова дитяча атмосфера панували на всіх заходах. Нехай це літо буде по-справжньому щасливим та мирним для кожного.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень