A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВЕЧІР МУЗИКИ, ТАЛАНТУ ТА НЕЙМОВІРНИХ ЕМОЦІЙ: В ВОЛОВЕЦЬКІЙ ШКОЛІ МИСТЕЦТВ-ВИПУСКНИЙ

Дата: 29.05.2024 17:16
Кількість переглядів: 26

       29 травня 2024 року в будинку культури Воловецької селищної ради відбувся звітний концерт учнів Воловецької школи мистецтв та урочисте вручення свідоцтв випускникам закладу.

     Це був вечір музики, таланту і неймовірних емоцій. Захід розпочався урочистим звучанням гімну України, хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв - захисників.

     З вітальним словом виступила Валентина ХМІЛЬ - начальник відділу освіти, культури, туризму, охорони здоров'я, молоді і спорту Воловецької селищної ради та директор Воловецької школи мистецтв Воловецької селищної ради - Уліганець Любов Михайлівна. 

    На заході свої музичні вміння показали всі відділи Воловецької школи мистеств. Концертна програма була насиченою та яскравою. Юнаки і дівчата, а також їх керівники, віртуозно грали на різних музичних інструментах, чарували своїм співом.

      У великому залі будинку культури кожен міг познайомитися з роботами учнів класу образотворчого мистецтва. Малюнки на різну тематику, яскраві, різнокольорові і чорно-білі – кожен вражав своєю оригінальністю й цікавим поглядом на світ.

     Звітний концерт учнів Воловецької школи мистецтв став вражаючим доказом таланту та наполегливої праці наших юних митців та педагогів, які виховують нове покоління творчих особистостей.

  Ми впенені, що талановиті випускники Воловецької школи мистецтв продовжуватимуть розвивати і примножувати культурну спадщину нашого селища та всієї України.

     Нехай здобуті знання та навички стануть для вас міцним фундаментом для подальшого зростання та нових звершень!

            Вітаємо!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень