A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ТОLКОВИЙ СВІТЛЯЧОК ПРОДОВЖУЄ НАВЧАТИ ШКОЛЯРІВ ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЮ

Дата: 14.05.2024 10:20
Кількість переглядів: 22

      Унікальний просвітницький проєкт, започаткований Групою Tolk, для навчання дітей раннього шкільного віку енергоощадності продовжує працювати. Фахівці компаній разом із педагогами відвідують школи і спілкуються з учнями, щоб пояснити їм, звідки береться електроенергія та як важливо її вдумливо використовувати.

     Tolkовий Світлячок – головний герой спеціально розробленої інтерактивної брошурки, який дає школярам корисні поради з економії енергії в побуті. 

      Де народжується електроенергія? Що потрібно для її виробництва? Скільки корисних копалин спалюють для цього? Чи можуть наші природні ресурси допомогти нам для генерації цього важливого ресурсу? Як електричний струм потрапляє у міста і села, до кожної оселі? Чому так важливо заощаджувати енергію і як це робити кожного дня? Саме на ці теми фахівці Tolk говорять з дітьми, відповідають на різні питання.   

     Для довідки. Група компаній Tolk у жовтні 2023 року започаткувала освітній проєкт у сфері енергоощадження для юних українців. Це перший в Україні подібний освітній проєкт від компанії енергоринку для дітей молодшого віку, який втілений у формі спеціальної брошури «Tolkові поради Світлячка». Метою проєкту є формування свідомого ставлення до енергоспоживання у дітей молодшого шкільного віку; навчання дітей простим та дієвим методам економії енергії вдома та в школі; виховання екологічної відповідальності та дбайливого ставлення до довкілля та енергоресурсів. За час зі старту проєкту проведено низку уроків у навчальних закладах Закарпаття та Волині. Наразі видрукуване друге, доповнене видання брошури та плакати для шкіл на енергоощадну тематику.

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень