A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ КОНЦЕРТИ В ВОЛОВЕЦЬКІЙ ШКОЛІ МИСТЕЦТВ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 01.01.2024 15:42
Кількість переглядів: 36

      У грудні, на всіх відділах Воловецької школи мистецтв, відбулись новорічно-різдвяні концерти для учнів, батьків та гостей.

    14 грудня на народному відділі був проведений концерт під назвою "Новорічна ревізія". Він розпочався комедійною сценкою, яка відразу підняла настрій всім присутнім. На концерті були представлені ансамблеві номери. Учні грали на баянах, акордеонах, гітарах. Дуже добре прозвучав оркестр народних інструментів під керівництвом Соловій А.В., ансамбль гітаристів , керівник Тимкович Ю.І., а також ансамблі учнів класи викладачів Козик Н.В., Шако Т. В., Глуханюк Н.І. У концерті прийняли участь всі учні та викладачі відділу.

    "Різдвяна веєрія" панувала 21 грудня на струнно-смичковому відділі. Прозвучало багато творів українських, зарубіжних композиторів, у індивідуальному та ансамблевому виконанні. Кожен номер супроводжувався бурними оплесками слухачів. На закінчення вечору виступили родинні ансамблі Фур М.Ю.- Фур О., Грига Н.І.- Грига М., Дербаль Б. - Дербаль Р. та ансамбль скрипалів старших класів, у їх виконанні прозвучали колядки. Концерт відділу провели викладачі Понзель О.І., Дулішкович Б.Ю., Комар Е.М. Вони організували прекрасний вечір.

    22 грудня чудовим концертом під назвою "Зимова казка", вокально-хорового відділу та класу хореорафії підведено підсумки навчального семестру. Лунали дзвінкі дитячі голоси: співали, танцювали та колядували. Прекрасна робота проведена викладачами відділу: Уліганець Л.М., Фур М.Ю. БецаК.М. та викладачем хореографії Шпачинською В.А.

       У класах образотворчого мистецтва викладачами Ляшенко Н.В. та Бурдун Я.Ю організована виставка малюнків учнів до зимових свят.

      Плідним був навчальний семестр.

Ще більше фото і відеоматеріалів  :

https://www.facebook.com/groups/144645632929482/?ref=share



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень