A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Відбувся дводенний молодіжний форум єдності "Гідні. Вільні. Незламні"

Дата: 28.11.2023 13:47
Кількість переглядів: 51

    17 -18 листопада  в Ужгороді відбувся  дводенний молодіжний форум єдності. Його проводять вдруге. Ініціював та організував захід молодіжний координаційний центр «Нова генерація України».

  До 150 представників молодіжного руху з різних куточків країни долучилися  координатор лідерів учнівського самоврядування у Воловецькій ТГ Чорней Людмила Василівна, директор Центру позашкільної роботи і дитячої творчості Воловецької селищної ради,  та здобувачі освіти Воловецького ліцею Воловецької селищної ради - Дідренцел Олександр і Созанський Євген, президент Асоціації УС та перший віце-президент, щоб розширити платформу для спілкування, обміну досвідом та ідеями задля формування єдиної команди юної інтелігенції України, котра працює і буде працювати над її розвитком у майбутньому та успішно завершили інтенсив-навчання на "Молодіжному Форумі Єдності".

     Захід відбувся за підтримки Департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА , Віктор Микита - голова Закарпатської ,   Закарпатська обласна державна адміністрація.

   Другий день був присвячений заняттям, вишколу з військово-патріотичного виховання та підготовки населення до нацспротиву, проведення якого забезпечив Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву. Картографування та орієнтування на місцевості, надання першої допомоги, види мін та розмінування, збирання та розбирання зброї та багато інших практичних занять під відкритим небом неабияк зацікавили учасників та змотивували розвивати ці та інші оборонні навички.

  Як підсумок, вітальні слова та слова вдячності за служіння для майбутнього України звучали від Директорки Департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА - Марʼяна Марусинець, яка наголосила на важливості відвідування та проведення таких заходів і нагородила менторів, лідерів, Нової генерації України та координаторів з регіонів України Грамотами і Подяками, дякуючи за активну роботу з розвитку молодіжної політики та підтримку молоді та освітніх проектів.

  Завершальною частиною стала рефлексія та відгуки  молоді, які ще раз довели, що все зроблене, всі зусилля вартували цього.

Фотозвіт: 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100067314724421



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень