A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ В ВОЛОВЕЦЬКОМУ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНОМУ ЦЕНТРІ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 06.12.2023 14:58
Кількість переглядів: 30

        6 грудня  в Воловецькому інклюзивно-ресурсному центрі Воловецької селищної ради було проведено улюблене свято всіх дітей - День Святого Миколая. Це найбажаніше дитяче свято, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всіляких приємнихсюрпризів та вчить нас бути щедрими, милосердними і творити добро.

    Фахівці Воловецького ІРЦ намагаються також дарувати дітям радість, допомогти повірити в чудо, в здійснення бажань і мрій. Дітям було запропоновано взяти участь у майстер-класі з виготовлення  новорічної символіки та ялинкових прикрас. Діти отримали приємні враження, гарний настрій та позитивні емоції. Диво – іграшки, виготовлені  власними руками, усім сподобались. Тепер вони займають своє місце на Новорічній ялинці.

     Приємно відчувати, особливо сьогодні, що є серед нас люди, які у нелегкий час роблять добрі справи, збагачуючи духовний світ благодійністю. Щира подяка працівникам Управління державної казначейської служби України у Воловецькому районі Закарпатської області за подаруночки вихованцям нашої установи. Лише ми разом можемо здійснювати мрії наших дітей, робити їх по справжньому щасливими.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень