A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Дата: 21.11.2023 11:30
Кількість переглядів: 33

   ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ  І ЖАГОЮ СВОБОДИ!

   В Україні 21 листопада відзначається День гідності та свободи. Його встановлено указом Президента від 13 листопада 2014 року на честь  двох знаменних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності. Цей день — символ творення новітньої історії держави, пам’ятна дата, що вшановує мужність та патріотизм українців, які відстояли свої споконвічні цінності: свободу та  демократію.

   Гідність і свобода — це портрет сучасного українця. Кожного — військового, рятівника, поліцейського, волонтера й лікаря, енергетика й залізничника… Це незмінна характеристика нас усіх як народу. Нашої сили й волі, нашої наснаги до боротьби, нашої сміливості й уміння усілякими засобами протистояти ординській навалі.

    Гідність і свобода, воля і незалежність, права людини — це цінності, що визначають фундамент української нації та крізь століття вели покоління наших предків до мети: соборної незалежної держави. Це цінності, що плекали мрію, будували шлях до її втілення й нині дають силу та мужність захищати рідну землю від ворога.

                                                                  ПАМ'ЯТАЙМО!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень