A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Воловецька бібліотека для дітей популяризує пасхальні народні традиції

Дата: 23.04.2022 16:50
Кількість переглядів: 15

 

 

Незабаром на землю зійде чудове свято Великодня. Великдень! Величне свято, яке споконвіку символізує перемогу над силами темряви і зла, уособлює примирення і прощення. Воно нагадує нам про любов і милосердя, страждання і біль, одвічні людські цінності. В усіх народів світу існує повір’я, що той хто забув звичаї своїх батьків, карається людьми і Богом. 

Воловецька бібліотека для дітей теж популяризує народні традиції, серед них і ті, які пов’язані з найулюбленішим весняним святом усіх християн - Святом Пасхи, днем Воскресіння Ісуса Христа. Зокрема була проведена інформаційно пізнавальна година "Великодні звичаї та традиції", під час якої дітки, з різних куточків України дізналися більше про святкування Великодня.

Про основні символи світлого свята,(пасхальне богослужіння, вогонь, як символ Божого світла, атрибутику, (паска, писанки та крашанки, вишиваний рушник), як треба вітатися і скільки днів....

Дізналися про звичай, який діткам найбільш сподобався --- ,,Поливальний понеділок " а також про ,,Чистий четвер " і т.д.

Було цікаво та пізнавально


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень