A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Місія й роль психологічної служби у Новій українській школі

Дата: 26.10.2018 15:52
Кількість переглядів: 15

На базі філії Закарпатського  центру зайнятості відбувся семінар практичних психологів з теми «Психологічне забезпечення у Концепції нової української школи». У заході прийняв участь директор філії центру зайнятості. Семінар відкрила Валентина Соловій, завідувачка РМК, яка проаналізувала роботу психологічної служби у закладах району. У формі дискусії були обговорені актуальні теми та проблеми, які виникають у роботі психологів. Дискусія працівників психологічної служби вийшла жвавою та цікавою. Учасниками семінару обговорено питання щодо місії й ролі психологічної служби у Новій українській школі, Положення про психологічну службу у системі освіти України, розглянуто нові зразки документації та визначено напрямки професійної діяльності, змісту та сутності понять «психологічне забезпечення освітнього процесу.

В роботі «круглого  столу» досвідом поділилися психолог В.Ворітського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Нахман Г.І., Воловецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Бабець В.М., Гукливського ЗЗСО І-ІІ ступенів Лапко Л.І., Скотарського ЗЗСО І-ІІ ступенів Яворська Т.В. Про роль та завдання практичного психолога у здійсненні профорієнтаційної роботи школярів виступив директор центру зайнятості  Ряшко І.І.

Підсумовуючи роботу семінару, його учасники висловили переконання, що запровадження нових підходів до розвитку психологічної служби у системі освіти є вкрай важливим в умовах реформування освітньої системи України  та реалізації Концепції нової  української школи.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень