A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Творча активність – професійна креативність класного керівника

Дата: 23.09.2019 15:42
Кількість переглядів: 14

           Важко уявити школу без класного керівника,  адже саме він організовує, координує та проводить виховну роботу в закріпленому за ним класі. Для кращого розуміння ролі класного керівника в освітньому процесі 19 вересня відбувся семінар-тренінг голів шкільних МО класних керівників на базі Н.Ворітського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

          Основне завдання тренінгу –  донести до класних керівників, що вони є головними агентами змін, від яких залежить наскільки успішною буде дитина у майбутньому самостійному житті. Робота семінару велася у групах, використано різноманітні вправи: вчителі будували виховну модель класу,  через гру «Пазл» визначали, якими якостями повинен володіти класний керівник,  беручи участь у інтерактивній вправі опрацювали моделі взаємодії педагога з дитиною.

           Завідувачка  РМК Соловій В.М. ознайомила присутніх з вимогами до роботи класного керівника в умовах реформи освіти.

           Методист РМК Селехман В.І. зазначила, що пріоритетом в ході планування виховної роботи має бути національно-патріотичне і громадянське спрямування та підвела підсумки роботи семінару.

          У роботі семінару прийняла участь провідний фахівець ВНСП Воловецької районної філії Закарпатської ОЦЗ Ківкович Г. Я. з питання здійснення профорієнтаційної роботи в закладах освіти.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень