A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

 Як відбудеться оцінювання в умовах дистанційного навчання

Дата: 22.04.2020 15:35
Кількість переглядів: 12

Під час синхронного режиму: учні можуть проходити тестування на платформах Googleclissroom, Naurok, Moodle та інших.   

Виконувати письмові роботи, диктанти з використанням Skype, Zoom; Під час асинхронного оцінювання: можуть виконувати ті ж завдання, що й у синхронному, але у зручний час; виконувати письмові роботи у текстових редакторах (Word) або надсилати письмові роботи у вигляді зображень на електронну пошту, чи у інший визначений спосіб; Писати диктанти з використанням аудіо та відеозаписів. Для учнів 1-2-х та з-х пілотних класів початкової школи застосовується формувальне та підсумкове оцінювання.  Для учнів 3-х та 4-х класів початкової школи – поточне, формувальне та підсумкове. Учнів 4-х та 9-х класів у 2019-2020 навчальному році звільнено від ДПА. Учні 11-х класів складатимуть ДПА в формі ЗНО. Як повідомити результати оцінювання МОН рекомендує результати оцінювання повідомляти через фіксування у електронному щоденнику. Однак, якщо він відсутній, надсилати в індивідуальному порядку на електронну адресу. Важливо – не оприлюднювати результати для усього класу. Про способи оцінювання важливо повідомити дирекцію закладу та батьків учнів чи оприлюднити на сайті закладу освіти.

Джерело: https://www.pedrada.com.ua/article/2783-provedennya-pdsumkovogo-otsnyuvannya-ta-organzovanogo-zavershennya-navchalnogo-roku

Повне або часткове копіювання будь-яких матеріалів сайту, цитування, публікація їх анотованих оглядів допускаються лише з письмового дозволу редакції сайту.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень