A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Всеукраїнський тиждень права

Дата: 19.12.2019 14:38
Кількість переглядів: 13

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів № 268-р 24.11.2019 «Про затвердження Плану заходів з проведення у 2019 році Всеукраїнського Тижня права» з 9 по 13 грудня 2019 року у закладах загальної середньої освіти району проходив Тиждень права.

  З метою ефективного проведення Тижня було складено у кожній школі план заходів, який ґрунтувався на  різноманітті видів та форм роботи.

     Запропоновані заходи дозволили сформувати в учнів правові почуття, активну позицію у правовій сфері, виробити навички і звички правомірної поведінки.

 Так, у В.Ворітському ЗЗСО І-ІІІ ступенів Тиждень права відкрився конференцією учнів 9-11 класів, оформленням стінгазет. Цікаво проходила  «подорож до країни правових знань» з школярами Жденіївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Єдиний урок для учнів  8-9 класів проведено у Біласовицькому та Кічернянському ЗЗСО І-ІІ ступенів. Вчитель історії Гукливського ЗЗСО І-ІІ ступенів  провела години спілкування, конференції з учнями.

     В усіх закладах загальної  середньої освіти району було проведено конкурси  малюнків на тему «Конвенція про права дитини».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень