A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

«Новорічна композиція» та «Український сувенір»

Дата: 19.12.2019 14:37
Кількість переглядів: 17

З  9 по 13 грудня 2019 року  на базі  центру позашкільної роботи та дитячої творчості проводився І (районний)  етап конкурсів «Новорічна композиція» та «Український сувенір».

  Метою конкурсів було виявлення творчих здібностей учнів, формування дбайливого ставлення до природи як невичерпного джерела краси і творчого натхнення. Слід відмітити, що представлені роботи відображали новорічно-різдвяні композиції, флористику. Цікавими та творчими були також українські сувеніри, які продемонстрували інтерес учнів до народної творчості, художнього смаку при виконанні креативних робіт з використанням традиційних народних матеріалів і технік.

      На виставку було представлено роботи із 15-ти закладів освіти району та центру позашкільної роботи і дитячої творчості в номінаціях: «Стилізована ялинка», «Сюжетна композиція», «Новорічна картина», «Новорічний подарунок», «Новорічний букет» а також номінація «Українські сувеніри».

     Журі конкурсу високо оцінило творчі доробки учасників та визначило переможців з кожної номінації. Наказом відділу освіти переможці будуть нагороджені грамотами.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень