A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Семінар –нарада з педагогами-координаторами виховної роботи в закладах освіти району

Дата: 05.10.2018 14:10
Кількість переглядів: 9

        З метою забезпечення професійного розвитку особистості класного керівника, удосконалення його педагогічної майстерності   02 жовтня 2018 року на базі центру позашкільної роботи та дитячої творчості відбулася семінар-нарада з головами шкільних методичних об`єднань класних керівників на тему «Організація виховної роботи в сучасному закладі освіти».
       Участь в  семінарі взяли:  завідувачка районним методичним кабінетом Соловій В.М., методист РМК Селехман В.І.,  директор центру у справах сім`ї і молоді  Пазюк  Н.М., директор  районного центру зайнятості  Ряшко І.І.

        Валентина Михайлівна Соловій звернула увагу присутніх на ефективність організації виховної роботи в школі. Зокрема, зазначила, що важливим завданням класного керівника у виховній роботі з підлітками є формування згуртованого учнівського колективу – тобто команди, члени якої об’єднані спільною метою, мають високий рівень довіри одне до одного, ефективно взаємодіють. З питання «Організація виховної роботи в освітніх закладах щодо безпеки і благополуччя учнів» виступила методист РМК Селехман В.І.

 Директор центру у справах сім`ї і молоді  Пазюк  Н.М. детально розповіла, як правильно організувати класному керівнику  роботу з дітьми із сімей, які перебувають у складних життєвих ситуаціях.

       Ряшко Іван Іванович повідомив про те, що необхідно піднімати престиж затребуваних на ринку праці професій. Організатором цієї роботи має бути класний керівник, а питання профінформації повинні органічно увійти до плану виховної роботи з класом.         

        Семінар-нарада пройшла в атмосфері творчої співпраці, піднесення ролі класного керівника у формуванні творчого працездатного учнівського колективу.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень