A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Розвиваємо компетентність педагогів

Дата: 19.12.2018 14:03
Кількість переглядів: 19

             18 грудня 2018 року на базі Верхньоворітського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар керівників шкільних методичних об’єднань вчителів початкових класів. Метою семінару стало підвищення фахової компетентності вчителів щодо впровадження інтеграції навчальних предметів, використання якої сприятиме розвитку пізнавальної активності учнів, спроможності застосовувати набуті знання, вміння і навички в життєвих ситуаціях. В рамках програми семінару учасники мали змогу відвідати урок «Я досліджую світ» у 1-му класі. Вчитель Голянич Наталія Юріївна продемонструвала практичне втілення у навчальний процес інтеграції предметів за допомогою інноваційних форм.

Цікаво та емоційно було проведено свято «До нас прийшов Миколай» з учнями 3,4 класів, на якому  діти та учасники семінару отримали подарунки від Святого Миколая. Яскравою, насиченою виявилася  різдвяна виставка учнівських робіт  оформлена у фойє школи. Про  творчу роботу вчителів початкових класів школи ознайомила присутніх  директор школи Чекета Марія Василівна.  

       Про втілення ключових і предметних компетентностей у змісті початкової освіти через можливості предметів виступила Понзель Тетяна Михайлівна, вчитель початкових класів Нижньоворітського ліцею. Вона наголосила, що в завданнях нового Державного стандарту вчителя початкової ланки  стоїть використання компетентнісного підходу до навчання та розвиток  компетенції вчителя.  

        На семінар були запрошені вчителі, які викладають у 1-х класах Нової української школи.  Вони мали змогу розповісти про результати своєї роботи в умовах НУШ за І семестр. Кубаш Людмила Сергіївна вчитель Жденіївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів продемонструвала ментальну карту та розробку  проведення Тижня «Моя родина».  Росол Людмила Михайлівна поділилася досвідом роботи з проведення предметного тижня «Зима». Вчитель Гукливського ЗЗСО І-ІІ ступенів Беца Ганна Василівна поділилася досвідом роботи по підготовці та проведенню навчальних тижнів з використання інтернет-ресурсів та електронних підручників для вчителя.             Участь у семінарі прийняла завідувачка РМК Соловій Валентина Михайлівна та логопед відділу освіти Волошин Магдалина Василівна.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень