A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Шостий фестиваль «Воскресни, писанко!»

Дата: 09.04.2020 13:24
Кількість переглядів: 26

        В цьому році Шостий фестиваль «Воскресни, писанко!» у зв’язку з оголошенням карантину по всій країні, проводився у незвичній формі.

 

Фотографії дитячої творчості надсилалися до журі в електронному варіанті. Великодні композиції, писанки в різних техніках, рушники виготовлені індивідуально та колективно були представлені від центру позашкільної роботи та дитячої творчості, В. Ворітського, Жденіївського, Н. Ворітського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Н. Ворітського ліцею, Біласовицького, Тишівського, Верб»язького, Канорського,  Гукливського, Скотарського,  Підполозянського ЗЗСО І-ІІ ступенів.  Кращі  роботи було відіслано для участі  у ІІІ етапі Конкурсу. 

       Дякуємо всім учасникам Конкурсу - учням, педагогам, керівникам закладів, батькам за великодні композиції, писанки, мінідерева,  рушники зроблені під час карантину у закладах освіти, родинному колі, індивідуально чи колективно. Нехай ця робота здійснена  у підготовці до свята, додасть впевненості, що у скрутний період ми зможемо гідно зустріти свято Воскресіння Господнього. Спільне бажання дарувати один одному радість, ділитися вірою і сподіванням на краще є найважливіше духовне єднання.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень