A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України

Дата: 19.11.2021 13:02
Кількість переглядів: 12

 

День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Щороку День гідності та свободи українці відзначають 21 листопада – в річницю початку Євромайдану.

Цей день – це день і радощів, і смутку. Революція Гідності, яка розпочалася з виходу молоді на Майдан Незалежності 21 листопада 2013 року, назавжди змінила українців. Не залишались осторонь національної боротьби і наші земляки. Сотні дунаєвчан виборювали свободу на Майдані столиці України. Ми вчергове довели, що здатні згуртуватися навколо великої мети – свободи і незалежності.

З метою вшанування пам’яті про події Революції Гідності, пам’яті про загиблих у відстоюванні права українців на гідність та свободу, з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, в громаді відбулися ряд масових заходів:

-  покладання квітів до пам'ятного знаку Борцям за Волю України .

.- у Воловецькому Будинку культури відбувася тематичний захід ,присвячений Дню Гідності та Свободи ????????"ВІЛЬНІ ТВОРЯТЬ МАЙБУТНЄ"

- у Воловецькій бібліотеці для дітей декламували вірші присвячений Дню Гідності та Свободи

- Воловецька бібліотека для доросли підготувала книжкову виставку

 

Революція Гідності залишила глибокий і незабутній слід в історії нашої держави, а її ідеали назавжди змінили та об’єднали український народ.

Пам’ятаймо подвиги наших Героїв, шануймо їх мужність та відвагу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень