A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Проведено заходи до Дня пам’яті та примирення та 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 07.05.2021 12:07
Кількість переглядів: 15

           

З метою належного вшанування подвигу українського народу у боротьбі за свободу і незалежність Батьківщини, формування у молодіжному середовищі шанобливого ставлення і поваги до ветеранів та нинішніх захисників Вітчизни у закладах загальної середньої освіти Воловецької селищної ради проведено відповідні заходи.

В рамках заходів вчителями історії  проведено тематичний урок «Пройшла війна стежками долі»,  «Тільки тим історія належить, хто за неї бореться й живе», класними керівниками організовано для учнів   демонстрацію відеофільму  «Україна у Другій світовій війні».

  У Воловецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Гукливській гімназії, Скотарській гімназії імені Р. Ігнатишина проведено конкурси малюнків «Мужність і відвага крізь покоління», «Що я знаю про війну…».

 На базі музею Бойової слави Воловецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів вчителем історії Зенинець В.В. проведено з учнями 8-9 класів пошукову експедицію «Ветерани-люди- легенди».

 Вчителями української мови та літератури Воловецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів проведено з учнями 10-11 класів марафон авторських віршів «У бронзі і граніті, у книгах і піснях – їх подвиг буде жити у віках…».

 У шкільних бібліотеках організовано виставки художніх творів, історичних документів, що ілюструють події Великої Вітчизняної війни за темою «Пам'ять серця».

 Дирекцією Скотарської гімназії імені Руслана Ігнатишина організовано упорядкування пам’ятника загиблих захисників Вітчизни, покладено квіти до меморіальної дошки загиблому воїну в зоні АТО Руслану Ігнатишину та вшановано його пам'ять хвилиною мовчання.

       

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень