A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Навчання вчителів початкових класів НУШ

Дата: 26.06.2019 12:06
Кількість переглядів: 15

      З 24 червня 2019 року на базі Воловецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів цікаво і змістовно проходить навчання вчителів 3-іх, 4-х класів, які працюватимуть по –новому  з першокласниками в наступні навчальні роки.

Слухачі мали змогу ще раз ознайомитися з Концепцією нової  української школи, з викликами, що стоять перед початковою ланкою. Тренери Казюк Руслана Іванівна та Гутій Марія Адамівна акцентували увагу присутніх на меті та головних компонентах НУШ: дитиноцентризмі, компетентнісному підході, педагогіці партнерства.

     Особлива увага зверталась на роль вчителя у формуванні психологічно безпечного середовища, забезпеченні прав вибору, формуванні спільних цінностей.

      45 слухачів мали змогу ознайомитися з методикою проведення ранкових зустрічей, здійсненням діяльнісного підходу, розвитку критичного мислення, дотримання принципів НУШ.

      Педагоги висловлювали своє ставлення до освітньої реформи, передбачали очікувані результати, ставили запитання і спільно знаходили правильні відповіді.

     Захоплюючою була участь у створенні власних проектів Нової української школи, моделювання освітнього середовища на основі довіри, поваги, діалогу, рівності, добровільності та відповідальності.

    Навчання продовжиться до кінця червня 2019 року.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень