A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Долучаємось до масштабної інформаційної кампанії, щоб надихнути українців на набуття цифрових навичок.

Дата: 10.11.2021 11:14
Кількість переглядів: 12

Відповідно до пріоритетних завдань Уряду України підвищити рівень цифрової грамотності українців, а також на виконання Указу Президента України від 26 серпня 2021 року № 447/2021 „Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 14 травня 2021 року „Про Стратегію кібербезпеки України” з 1 по 30 листопада 2021 року проходитиме інформаційна компанія „Місяць цифрової грамотності”.

Дана ініціатива реалізується в межах проєкту Міністерства цифрової трансформації Дія. Цифрова освіта. Проєкт охоплює національний портал з розвитку цифрової грамотності Дія. Цифрова освіта з понад 65 безоплатними освітніми серіалами та тестами на цифрову грамотність, а також розгалужену мережу з 6000 партнерських офлайн-хабів цифрової освіти.

У рамках цього проєкту школярам та вчителям пропонується  зареєстуватися на платформі «Всеукраїнська школа онлайн» https://lms.e-school.net.ua/ .

Усім бажаючим пропонується ознайомитися з платформою «Дія. Цифрова освіта» та переглянути хоча б один освітній серіал, або ж пройти тест Цифрограм (національний тест на цифрову грамотність) https://osvita.diia.gov.ua/digigram, що дасть можливість будь-якому громадянину перевірити свій рівень цифрових знань та отримати відповідний електронний сертифікат.

Рекомендовані освітні серіали: 

 Користуйтеся сучасними сервісами нового покоління!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень