A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Оголошує відбір громад до участі у програмі та можливості отримати підтримку ініціатив

Дата: 15.02.2022 10:12
Кількість переглядів: 12

 
 
 
 
 

 

Програма USAID “Мріємо та діємо” оголошує відбір громад до участі у програмі та можливості отримати підтримку ініціатив, спрямованих на розвиток молоді, громади з Івано-Франківської, Херсонської, Волинської, Запорізької та Закарпатської областей (окрім обласних центрів). Долучитися до програми можна, взявши участь у конкурсі “МолодьТут: створи громаду молодіжних перспектив”.   
 
За результатами конкурсного відбору буде обрано до 30 територіальних громад з вищеперелічених областей. Вони працюватимуть разом з “Мріємо та діємо” над створенням сприятливого середовища для розвитку, навчання та реалізації молоді. Участь у програмі відкриває такі можливості: створення сучасного та інклюзивного молодіжного центру, впровадження навчальних програм з підприємництва та розвитку кар’єрних можливостей молоді, громадянської освіти та залучення молоді до вирішення проблем у громадах, а також підвищення соціальної згуртованості  та поваги до різноманіття.  
 
Умови конкурсу “МолодьТут”: https://www.mriemotadiemorazom.org/molodtut. Також ви можете знайти відповіді на найбільш поширені запитання за посиланням: RFA 2022-009 Q&A.pdf - Google Диск. Кінцевий термін подачі заявок - до кінця дня 9 березня 2022 року. 
 
Дізнатись більше та поставити питання можна під час презентації програми, яка відбудеться онлайн 21 лютого 2022 року з 13:00 до 14:30. Презентація буде корисною керівництву громад, представникам підрозділів, відповідальних за молодіжну політику в громадах, освітнього сектору та установ, які працюють з молоддю. 
 
Будь-ласка, реєструйтесь на презентацію та беріть участь за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/87645710823?pwd=UmhvSnYyZ1VCMHYzMlU4UEtDYTBVQT09.   

« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень