A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Проведено ІІ (районний)етап обласного конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами»

Дата: 16.04.2020 09:59
Кількість переглядів: 18

          Конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами» − це завжди радість і натхнення для дітей, а для їх батьків та педагогів – справжня гордість за своїх вихованців.

 

        

Так, з метою  формування цілісної особистості  відповідальної за збереження і продовження сімейних культурно-історичних традицій, виховання шанобливого ставлення до жінки-матері як невтомної і самовідданої  берегині звичаїв, традицій, духовності, а також для виявлення і підтримки обдарованих дітей  з 06 до 15 квітня 2020 року районним методичним кабінетом відділу освіти було проведено ІІ (районний) етап  обласного конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами».

       У  Конкурсі  взяли участь учні із Н.Ворітського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Канорського, Скотарського, Гукливського, Завадського ЗЗСО І-ІІ ступенів.   

        Представлені роботи вирізняються  творчістю, глибиною та емоційністю викладу, розмаїттям ідей і думок про образ матері, багатством виражальних образотворчих і словесних засобів.

               

       Висловлюємо щиру подяку всім учням за участь в  районному етапі обласного конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами» та педагогам, які допомагали своїм вихованцям у процесі підготовки творчих робіт.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень