A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

На спортивній хвилі

Дата: 16.09.2019 09:59
Кількість переглядів: 16

Цікаво та насичено спортивно-масовими заходами проходить життя вихованців Воловецької ДЮСШ.

Вони приймають участь у змаганнях різного рівня від районних до всеукраїнських. І в цьому велика заслуга усіх небайдужих людей, які в міру своїх можливостей підтримують дитячий спорт в нашому районі.

                 

     Зокрема, до Дня фізичної культури та спорту, який відзначався в Україні 14 вересня, вихованці дитячо-юнацької спортивної школи взяли участь у відкритому турнірі з футболу серед юнаків. В турнірі змагалися юні спортсмени ФК «Сузір’я» м. Свалява, ФК «Колос» Мукачівський  район, футболісти  ДЮСШ  Іршавського району. В наполегливій, дружній боротьбі володарем кубка стала команда ФК «Сузір’я», друге місце виборола команда Воловецької ДЮСШ. Найактивніші гравці нагороджені грамотами в номінаціях «кращий воротар», «півзахисник», «нападник».  

       На базі Н. Ворітського ліцею було проведено турнір з волейболу серед юнаків та дівчат,  участь в якому взяли команди шкіл району. Переможцями турніру стала команда волейболістів Н. Ворітського ліцею.

       Приємно відмітити, що вихованки Воловецької ДЮСШ сестри Лехман Богдана та Даяна (тренер Баганич Т.В.) входять до складу збірної команди Закарпатської області з гандболу і на чемпіонаті України команда Закарпаття стала переможцем.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень