A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Курси по- новому

Дата: 15.01.2020 07:33
Кількість переглядів: 21

9 січня 2020 року відбулася нарада з керівниками  закладів освіти  з питання підвищення кваліфікації відповідно до частини 6 ст. 59 Закону України «Про освіту».

 Директор Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти Ярослав Сивохоп ознайомив присутніх з порядком організації підвищення кваліфікації педагогічних працівників по новому з 2020 року. Відповідно до Постанов КМУ 21.08.2019 № 800 «Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників»,  27.12.2019  № 1133 «Про внесення змін до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників» педагогічні працівники самостійно обиратимуть конкретні форми, види, напрями та суб’єктів надання освітніх послуг, складатиме власний план підвищення кваліфікації на 5 років. Він зазначив, що з 15 січня буде відкрита реєстрація на проходження курсів при ЗІППО та оприлюднено  графік курсів на 2020 рік..

Кожен заклад укладає договір з обраним суб’єктом надання освітніх послуг самостійно. Директор інституту відповів на різні питання, які цікавили присутніх.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень