A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Семінар-практикум із заступниками директорів закладів загальної середньої освіти

Дата: 26.02.2018 15:59
Кількість переглядів: 9

Відповідно до плану заходів на 2018 рік із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» районним методичним кабінетом було проведено семінар-практикум із заступниками директорів закладів загальної середньої освіти з навчально-виховної роботи на базі Підполозянської ЗОШ І-ІІ ступенів. В ході семінару учасники ознайомилися з нормативними документами щодо впровадження НУШ, роботою вчителів початкових класів з   проходження дистанційного навчання на платформі EdErа, ознайомилися із освітнім середовищем початкових класів школи. Своїм досвідом  із запрошеними поділилася заступник директора Михайлович В.М., яка представила роботу педколективу із проблеми впровадження інтегрованого навчання у початкових класах. Голова методичного об’єднання вчителів початкових класів Мадяр В.С. презентував роботу творчої групи школи по впровадженню Концепції та роботі на  EdErа. Досвідом роботи в інклюзивному класу поділилася Фельбаба М. М. У інформаційно-аналітичному модулі відкрита дискусія щодо реалізації змісту Концепції, бліц-турнір з основних питань Концепції, визначено  ТОП-10 основних подій, які відбулися в освіті 2017.

Завідувачка РМК Соловій В.М. акцентувала увагу на пріоритетах розвитку початкової освіти відповідно Концепції. Волошин М.В. звернула увагу присутніх на важливість інклюзивного навчання та його особливості в початковій ланці, знання вчителями психофізичних особливостей учнів. Методист РМК Селехман В.І. провела практичну роботу з учасниками семінару, ознайомила їх з електронними посібниками та інтернетресурсами щодо впровадження НУШ.

Учасники заходу отримали завдання  над якими будуть працювати та презентувати на наступному семінарі заступників  директорів.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень