A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Заходи з нагоди 100 річчя В.Сухомлинського

Дата: 22.11.2018 15:42
Кількість переглядів: 13

  Всеосяжна, багатоаспектна науково-педагогічна творча спадщина Василя Олександровича Сухомлинського з роками не втрачає своєї актуальності, а відкривається все новими і новими гранями. З метою належної реалізації регіонального плану з проведення заходів, присвячених вшануванню пам’яті Василя Сухомлинського, видатного українського педагога, публіциста і письменника, визначення внеску вченого у розвиток української педагогіки та психології упродовж вересня-жовтня 2018 року в закладах загальної середньої освіти району було проведено тижні педагогічних ідей  присвячений 100-річчю від дня народження В. О. Сухомлинського, організовано тематичні та  інформаційно-просвітницькі заходи. 

       Зокрема, вчителями української мови та літератури, класними керівниками закладів освіти проведено з учнями уроки доброти,  години спілкування  «Не словами, а добрими  ділами»,  «Людина починається з добра», «В.О.Сухомлинський – Людина з великою душею і талантом вчителя». 

     Вчителями образотворчого мистецтва Н.Ворітського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Канорського ЗЗСО І-ІІ ступенів проведено конкурс дитячих ілюстрацій до оповідань та казок В. Сухомлинського  «Малюю улюблену казку», «Казка на кінчику пензля». 

     Практичним психологом Н.Ворітського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Штуглинець    С.Ю. було проведено конференцію з учнями 10-11 класів на тему «В.Сухомлинський у діалозі з сучасністю».

         В рамках місячника шкільних бібліотек  проведено тематичну виставку літератури «Творча спадщина Василя Сухомлинського у вітчизняному та міжнародному вимірах».

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень