A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Фестиваль-конкурс «Воскресни,  писанко!»

Дата: 27.03.2018 08:54
Кількість переглядів: 8

         Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА від 18.12.2017 № 321 «Про проведення у 2018 році Четвертого фестивалю-конкурсу «Воскресни,  писанко!», наказу відділу освіти від 02.01.2018 № 3, з метою відродження, збереження українських народних традицій щодо виготовлення писанок, великодніх атрибутів декоративно-ужиткового мистецтва з 1 по 20 березня 2018 року в районі було проведено  ІІ етап Четвертого фестивалю-конкурсу «Воскресни,  писанко!». Участь в Конкурсі взяло  16 закладів загальної середньої освіти,  центр позашкільної роботи та дитячої творчості. Представлені вироби відзначаються високим художнім рівнем та  творчою фантазією учасників відповідно до вимог Примірного положення про Конкурс (розділ 2).

         Слід відзначити вироби та композиції учнівських та педагогічних колективів Воловецької, В.Ворітської, Н.Ворітської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Н.Ворітської ЗОШ-інтернату І-ІІІ ст., Гукливської, Канорської,  Тишівської, Кічернянської, Біласовицької, Скотарської ЗОШ І-ІІ ступенів і центру позашкільної роботи та дитячої творчості. Журі Конкурсу оцінювало роботи за такими критеріями: обов’язкова наявність писанок, виготовлених у різних техніках виконання, оригінальність пасхальних композицій. Вперше оцінювалис вишиті рушники та серветки на пасхальну тему.

        Відповідно до рішення журі Конкурсу  за  творчий підхід, оригінальність композицій, вишуканість та різноманітність представлених робіт переможці Конкурсу будуть нагороджені грамотами та подарунками.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень