A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ,ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, МОЛОДІ І СПОРТУ ВОЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Нарада директорів закладів загальної середньої освіти

Дата: 30.03.2018 08:24
Кількість переглядів: 10

На днях відбулася нарада директорів закладів загальної середньої освіти. В ході наради обговорювалися питання реалізації заходів Концепції Нової української школи, про організоване закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації, ЗНО, про результати ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

Досвідом роботи щодо впровадження нових підходів до освітнього процесу та опанування методів Нової української школи поділилися Ряшко М.Ф.- директор Кічернянської ЗОШ І-ІІ ст., Коваль Н.І.- директор Підполозянської ЗОШ І-ІІ ст.

З наказом відділу освіти «Про організоване завершення 2017-2018 н.р. та особливості проведення ДПА у закладах загальної середньої освіти» ознайомив спеціаліст відділу освіти Селехман С.І.

Волошин М.В. звернула увагу присутніх на зміни  щодо проведення ДПА в 4-х класах. Щодо реєстрації та організації ЗНО-2018 виступила Косач В.М. Одним із розглянутих питань було – підготовка та організація проведення атестації педпрацівників. З даного питання виступила Шутка Н.П., начальник відділу освіти, звернула увагу на об’єктивність оцінювання діяльності вчителів. Вона зазначила, що   атестація вчителів відбуватиметься в цьому навчальному році за діючим Типовим Положенням про атестацію педагогічних працівників. Також наголосила про дотримання структури навчального року, зазначеної у робочих навчальних  планах закладів освіти.

 З підсумками ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад ознайомила Соловій В.М., завідувачка райметодкабінету. Керівникам шкіл дано доручення по всіх розглянутих питаннях.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень